sagasnailart.blogg.se

Mello nails

Kategori: nailart

Dessa naglarna hade jag när jag var och tittade på melodifestivalen i Malmö i lördags. Set svarta nagellacket är isadora black galaxy som ingår i isadoras Eurovision kollektion. Sen skulle jag måla melodifestivalen kronan på det ena fingret men den fick inte plats så det kronan blev till mönster.
8an på tummen är för att Ulrik var nummer 8 Och jag hejar på honom.
Hoppas ni gillar den för jag blev nöjd!

Nageldesigner

Kategori: nailart

Här är några nageldesigner som jag inte visat. Just nu så har jag väldigt korta naglar men dom är på utväxt, haha :)

HM play it coral, go green!, sporty pink och active blue swatches

Kategori: Allmänt

play it coral:
Play it coral är ett korallfärgat cremelack. Den var ganska lätt att applicera men lite rinning. Den torkade mellan snabt. Den var tyvärr ganska skir så jag behövde 3 lager för att det skulle täcka helt.
Det är ljusare än på bilden.
 
Go green!:
Go green är ett mint/pistagefärgat cremelack med lite lite silvershimmer som tyvärr inte syns så mycket på nageln. Det är väldigt skirt och på bilden har jag 3 ganska tunna lager men skulle behövt ett till. Den torkade mellan snabt. Lacket är grönare än på min bild.
 
Sporty pink:
Sporty pink är ett rosa cremenagellack och det enda av lacken som har bra täckning. 2 lager, lätt att applicera och en fin färg.Det är lite ljusare än på bilden. :)
 
Active blue:
Active blue är ett blått skimmerlack. Det är finare i flaskan tyvärr. Det täcker på 3 lager och torktiden är helt okej.
 
Det var dom nagellacken, dom kommer från H&M och kostar 10 kr st!
 

OPI get your number

Kategori: Allmänt

 
 
OPI get your number är från Mariah Carey kollektionen och är ett liquid sand nagellack.
Jag börjar med att visa hur det ser ut som det är tänkt att det ska bäras, matt:
 
Det är ett mellanblått glitterlack som torkar matt. Där finns små prismatiska glitter i det och några större silvriga. PÅ bilden har jag 3 lager av get your number. Det torkade ganska fort tycker jag och det var ganska lätt att applicera.
jag gillar hur det ser ut matt, dom prismatiska glitterna glimmer till ibland och det är supersnyggt!
 
Här kommer bilder på hur det ser ut med topplack:
När man tar på topplack blir lacket lite, lite mörkare och glittret glittrar jätte mycket! Jag gillar det när det är matt men med topplack är det helt fantastiskt fint! Älskar det!
 
Har ni testat liquid sand lacken och vad tycker ni om dom? :)
//Saga
 

OPI och star nails

Kategori: Allmänt

jag har velat testa OPIs liquid sand nagellack så jag fick detta av mamma när vi var på KICKS för ett tag sen. Det är mega mega mega fint! Vertkligen en av mina nya favoriter! En swatch av den kommer upp senare. Sen var vi också inne på coop och där köpte jag ett genomskinligt nordic cap of sweden star nails nagellack som jag tänker blanda glitter i. Här är en bild:
Nordic cap of sweden STAR NAILS 10 kr coop, OPI, get your number 150 kr KICKS.
//Saga

4 HM lack och en pensel

Kategori: Allmänt

Köpte dessa 4 nagellacken för kanske 2 eller 1 vecka sen på HM för bara 10 kr st.
Jag köpte också en pensel som jag tänkte använda till one stroke. Köpte den minsta platta penseln dom hade på panduro men jag tror den är lite för stor. Denn kostade iallafall 35 kr.
//Saga

essie grow stronger base coat - recension

Kategori: Allmänt

Jag har testat essie grow stronger i ca 2 månader och här kommer en liten recension på det.
essie grow stronger är en nagelstärkare och ett baslack för naglar som lätt bryts och skivas. Den ska stärka nageln och göra att den håller sig fin utan att brytas.
Baslacket håller länge och den innehåller mycket. Den stärker nageln när baslacket är på men utan baslack så är det ingen skillnad. Efter at ha använt nästan halva flaskan så tycker jag att man borde se resultat men mina naglar utan lacket på är helt som vanligt. Jag rekomenderar er att köpa detta om ni har bra naglar som inte skivar sig utan bara vill ha ett lite stärkande baslack. För att skydda mot missfärgningar är den jätte bra mot.
 
Betyg: 2/5 - Jag tycker inte att den håller vad den lovar men den stärker nageln när lacket är på och är bra som vanligt underlack.
kan köpas: KICKS, åhlens, nelly.com mm.
Pris: 145 kr / 13,5 ml
 
//Saga

mini naglar

Kategori: Allmänt

När vi hade gäster för ett tag sen så ville tjejerna i familjen att jag skulle måla deras naglar. Dom hade ganska svårt att bestämma sig och jag var rädd att dom skulle välja något jätte avancerat på deras små och korta naglar, men som tur var valde dom väldigt enkelt: prickar och ränder. Här är bilder på naglarna: (målade 3 tjejers naglar men den äldstas naglar hann jag inte fota.)
vit bakgrund med svarta prickar.
rosa naglar med varannan randig och varannan prickig.
Sen i söndags så målade jag min grannes små naglar också:
Hon ville ha ett lila skimmrigt nagellack med glitter i rosa, turkost och silver över.
Hoppas ni tyckte detta inlägget var kul!
//Saga

uppdatering!!!!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag få den här bloggen att bli lite mer känd! Jag kommer uppdatera så mycket jag kan och jag ska sprida bloggen. Efter detta inlägget ska jag göra många tidinställda inlägg och inlägg com kommer publiceras nu. Ska också fixa med designen så den ser snygg ut och sen sprida lite reklam i andra bloggar! :) Jag har förberätt ca 20 inlägg som kommer komma upp inom dom närmsta veckorna! Hoppas ni kommer gilla den ''nya'' bloggen!
//Saga