sagasnailart.blogg.se

hejdå bloggen.

Kategori: Allmänt

Hej allihopa, jag tänkte bara titta in och berätta varför det inte har blivit någon bloggning på sistone, jag har ju sagt att jag ska börja blogga igen och så bloggar jag en vecka och sen slutar jag igen. Jag tycker helt enkelt inte att det är lika roligt längre. I början så skrev jag inlägg varenda dag och tyckte det var jätte roligt. Hur jag kunde skriva ett inlägg varje dag har jag ingen aning om men då funkade det. Jag tänker helt enkelt sluta blogga och kanske börjar jag igen, vi får se. Bloggen kommerfortfarande finnas kvar. Youtube och instagram kommer jag fortfarande finnas kvar på och uppdatera. Just nu laddar jag upp 2 videos på youtube i veckan och 2-3 bilder på instagram i veckan.
 Så vill ni följa mig i framtiden så kan ni följa och prenumerera på mig här: 
youtube.com/sagasnailart
instagram: @sagasnailart
 

Camo nails

Kategori: nailart

Videon på de här naglarna la jag upp imorse så för dom som inte orkade titta på videon (och såklart ni som tittade ;)) så får ni även en bild på dom. Jag ursäktar att bilden är lite suddig men det var den bästa bilden jag tog. Under ser ni också Zendaya Colemans naglar som jag "härmade".

Zendaya Coleman camo nails - video

Kategori: videos

Dotted manicure

Kategori: nailart

Jag målade dessa naglarna i fredags tror jag och då filmade jag också en video. Jag skriver detta på min ipad så vill ni se videon får ni gå in på youtube.com/sagasnailart så finns där två videos som jag inte lagt upp på bloggen. Bakgrunden är loreal paris flashing lilac och prickarna är color club blue-ming och yum gum och isadora bella vita.