sagasnailart.blogg.se

Easter nails nail tutourial

Kategori: Allmänt

Här är videon:
 
//Saga

Happy Easter!

Kategori: Allmänt

 
Glad påsk alla lacknördar!
Idag så är det påskafton och såklart så har jag påsk naglar.
Jag behöll påskharen från min förra nailart och målade bara om dom andra naglarna, jag blev ju så nöjd med haren så varför ta bort den när den inte chippat och ser ut som ny?
jag vet inte riktigt om jag blev jätte nöjd med påskäggs mönstret men jag tycker det blev helt ok.
Vad tycker ni? Var det snyggare med prickar?
Förresten så håller jag på att ladda upp videon till dessa naglarna nu så den kommer aldeles strax upp på bloggen!
//Saga

<3

Kategori: Allmänt

Förlåt att jag inte blggade igår, vi har släkten från Island på besök och jag känner att jag inte vill måla naglarna eller blogga då. Kanske målar om mina naglar idag när släkten ska åka och göra något lite senare idag (har fortfarande påsk nailarten som jag visade i förra inlägget) och isåfall så lägger jag upp den senare.
//Saga
Här får ni en arkivbild på ett par naglar jag gjorde i höstas så att inlägget inte blir bild-tomt :)

nyaste

Kategori: Allmänt

Dessa sakerna är dom senaste nagelsakerna som jag köpt och inte visat upp så jag tänkte visa dom nu!
Alla dessa sakerna har jag köpt på Ica maxi. Det lila nagellacket och pinnarna köpte jag iförregår, removern och det bruna nagellacket förra veckan och dom två vita för kanske två veckor sen. jag blev riktigt glad när jag såg det lila mavala lacket! Precis en sån (Bieber) lila har jag letat efter jätte länge. PERFEKT BIEBER LILA!!! tänkte att jag skulle ha det på Justin Bieber konserten i April. Det Bruna nagellacket köpte jag nog mest för att det var billigt, 5 kr liksom? Sen så hade jag inget helt brunt nagellack sen innan. Varför jag har köpt 2 vita är för att jag klippte den ena till en striper, superenkelt!
Här är vad det kostade om någon undrar:
pinnar: 10 kr
Remover: 45 kr
Mavala lacket: 42 kr
Depend vita: 25 kr/ styck
Depend Bruna: 5 kr
 
//Saga
 

Easter

Kategori: Allmänt

Jag hade inget att göra idag så jag bestämde mig för att göra en påsk nailart! Man får ju passa på när man har lov! Först så började jag filma men sen förstod jag att videon skulle ta för lång tid att redigera och bli långtråkig så jag struntade i det och fotade lite steg för steg istället. Påskharen har jag frihandat med akrylfärg och en jättetunn pensel och prickarna har jag gjort med en dottingtool.
(jag ursäktar mina torra händer och nagelband, jag vet att det ser hemskt ut...)
 
Jag blev faktiskt jätte nöjd  och jag ger denna nailarten betyg 5/5!
Vad tycker ni? Kommentera!
 
PS: såg att jag fått många nya läsare idag! Det är verkligen jätte kul och jag hoppas att ni stannar!
//Saga

Saknar mina långa naglar

Kategori: Allmänt

Gud vad jag är trött på mina naglar just nu! Dom bara bryts och skivas och vill inte bli långa fast jag oljar och smörjer in dom varje dag, det beror antagligen på att det är så kallt ute. Innan jag startade bloggen så hade jag faktiskt ganska långa naglar. Om någon har några tips så får ni gärna skriva det.
Denna bilden är ca 1 år gammal tror jag och det var då som jag skulle klippa ner dom helt, det här är max längden jag kan ha på mina naglar eftersom jag använder linser och det då är lite jobbigt att sätta i och ta ur linserna.
Här får ni också en bild där jag har nagellack på:
 
//Saga

Blå måndag.

Kategori: Allmänt

Jag tänkte vara med på blå måndag idag och när jag såg att det var sol ute så var jag tvungen att ta ett holo! ock så var ju inte holot blått utan mer turkost men jag hoppas att det räknas endån. Eftersom att jag är en nailart tjej så tyckte jag det var tråkigt själv så jag gjorde ett enkelt runtmönster med en striper på två naglar. Enkelt och snyggt!
Det holografiska lacket är från depend nr 2036 från deras holografiska kollektion. Precis som alla deras holo lack så är det scattered holo effekt. Regnbågarna är inte jätte tydliga men dom syns. Det täckte på 3 lager och det var lätt applicerat!
mörkt rum och blixt.
solljus
skugga
//Saga
 
 

dreamcatcher nail tutourial

Kategori: Allmänt

 
Här är videon! Äntligen så fixade det sig! Hoppas ni gillar den! :)
//Saga

problem

Kategori: Allmänt

Jag filmade drömfångar videon med min lillebrors kamera, det är en bra kamera men vår dator vill inte samarbeta och kan inte spela upp videosen, eftersom att jag inte kan se videon så kan jag inte heller redigera den i datorn. Sen så tänkte jag att jag kunde lägga över videosen i dropbox och sen öpnna upp dom i ipaden så att jag kunde redigera videon där istället för jag vet att videosen funkar på ipaden men då så gick det inte att ladda upp videosen i dropbox. Sen så tänkte jag lägga över videosen via itunes i ipaden och sen redigera där men då så kan jag inte det för att ipaden inte är synkroniserad i datorn jag använder just nu och om jag skulle synkronisera den i denna datorn så skulle det jag synkroniserat min mobil med försvinna och det vill jag inte. Sen så tänkte jag att jag kunde ladda över videosen i min mobil via itunes och sen lägga över dom i dropbox i mobilen och öppna upp dom i ipaden och redigera men då så står det att itunes inte kunde typ hitta innehållet i min mobil och att jag var tvungen att återställa den och det vill jag ju inte, så jag är ledsen men ni får ingen video idag. Ska försöka fixa det imorgon istället.
//Saga

swatches av gina tricot: bright rose, monaco blue och silver white

Kategori: Allmänt

Detta lilla settet köpte jag på ginas mellandagsrea för bara 25 kr. Ginas nagellack brukar vara bra och det var deom flesta av dessa också!
BRIGHT ROSE:
Bright Rose är ett varmt rosa lack med ljusblått skimmer. Lacket är mest likt på första bilden bara lite lite rödare i verkligheten. Det är en väldigt fin varm rosa färg även fast skimmret inte syns lika mycket på naglarna som i flaskan. På bilden har jag 2 lager men ett tredje skulle nog behövas. Det var lättlackat och att jag har nagellack i nagelbandet på en nagel är mitt fel.Det torkade snabbt.  Det är inget topplack på bilderna.
 
MONACO BLUE:
Monaco blue är ett glitterlack med silvriga hexagoner och runda blå och turkosa glitter i en blå väldigt skir jelly bas. Det var lättmålat och på bilden har jag två lager över deep sea från Gina Tricot. Deep sea är ett mörkblått skimmer lack så om ni ser något skimmer så är det ifrån deep sea. Jag tycker att det blev väldigt fint och det påminner lite om fjäll från en fisk, tycker inte ni det? Det torkade snabt och på bilderna har jag ett lager av seche vite ovanpå men även utan topplack är det väldigt glansigt. Ett fint fiskfjäll glitterlack som har bra formula, torkar snabbt och är väldigt fint!
 
Silver white
Silver white är ett vitt frost lack som jag faktiskt tycker är ganska fult, det känns tantigt på något vis...
på bilden har jag 2 (kanske 3) lager men jag skulle behövt fler, fast jag tyckte det kändes ganska onödigt när jag endån inte gillade lacket alls. Formulan var konstig, den kändes lite seg och det kändes som det var typ mjöl i lacket, knasigt? ja men det kändes så, haha :)
Det här lacket är det som jag gillar minst av lacken i den lilla kollektionen.
 
//Saga
 
 

Dreamcatcher

Kategori: nailart

Tutourial på naglarna kommer nog imorgon!

tyst i bloggen

Kategori: Allmänt

Jag vet att det varit lite tyst i bloggen på sistone, därför har jag också tappat läsare från 10 till 1... Tycker det är jätte synd.... Men jag ska försöka bättre mig! Varför jag inte har bloggat beror på att jag inte har tid, varken med att måla naglarna eller blogga. Jag har jätte mycket i skolan nu och jag hoppas ni förstår. Håller på med designen till bloggen just nu och jag tror jag blir klar idag. Målade även naglarna idag, har inte gjort en riktig nailart på några veckor så det var kul! En video på naglarna kommer antagligen imorgon eller på fredag. :) 
Förresten så har jag gjort en instagram sida till bloggen, jag heter sagasnailart där! Följ gärna!
kram, Saga
Ni får en bild på en design som jag gjorde för jättelänge sen!

Marzipan

Kategori: nailart

Tänkte bara titta in och säga hej, jag hinner nästan aldrig måla naglarna längre pågrund av skolan och när jag målar dom blir det nästan bara enfärgat, men på helgen brukar jag hinna med någon nailart! Videon på blomm naglarna kommer jag lägga upp imorgon istället. Har inga läxor imorgon!
Idag så filade jag mina naglar raka. Äntligen! Säger jag bara för jag trivs verkligen inte med rundade naglar, men innan har dom varit för korta. Nu kommer en bild på nagellacket jag har nu, isadora marzipan. En superficiell grön nu när våren äntligen har kommit!

Flower nails

Kategori: nailart

Gjorde dessa naglarna idag, jag blev ganska nöjd faktiskt! :) jag filmade också en tutourial på den som kommer imorgon.
//Saga