sagasnailart.blogg.se

Union jack

Kategori: nailart

Såhär såg mina naglar ut när jag var i London. Korallfärgen är OPI liquid sand jinx och den blåa bakgrunden till flaggan är OPI get your number. Resten av flaggan är målad med aktylfärg. Jag var i London från en torsdag till söndag och jag tig inte av det föränn måndan och då hade jag bara lite tip wear. Jag blev ganska nöjd även om färgerna inte går ihop till hundra procent. Vad tycker ni?
Kram, Saga :)

rainbow nails tutorial

Kategori: nailart

Jag har suttit och redigerat den här videon idag som jag gjorde för ca 2 veckor sedan. Jag tycker att själva videon blev ganska bra men nailarten är inte min favorit. Lite för ''crazy'' för mig. ;)Videon blev lite lång gemfört med vad dom brukar bli men jag hoppas ni orkar titta endån.
Förresten så har jag filmat med min (mammas) nya kamera. Så det är mycket bättre kvalitet än i mina förra videos, så glöm inte att titta i HD!
Här får ni två bilder.
//Saga
 
 

Nya lack från London

Kategori: nytt/shopping

Det här var lacken jag köpte när jag var i London. Förutom essie lacket som jag köpte på rea på H&M här i Sverige. Det förvånar mig att jag inte köpte fler men jag köpte mest kläder. De blåa, det gula och gröna lacket är från models own och heter blueberry muffin, banana split och toxic apple. Det från maybelline heter chalkdust. Essie lacket är leading lady som jag köpte på rea för 50 kr på H&M.

Mitt pris från OPI

Kategori: nytt/shopping

Igår så hämtade jag ut mitt pris från OPIs comics tävling. Jag fick OPI lacken sparrow me the drama och pink yet lavender, en bodysplash i lukten grapefruit och en avo juice hand kräm i lukten ginger lily, nageldekorationer och filmen the tourist. Jag är jätte nöjd med priset och kommer definitivt vara med i fler av OPIs tävlingar. :)

Butterfly nails

Kategori: nailart

Jag är ledsen för att det inte har blivit något inlägg förrän nu men vårt internet har krånglat hela dagen så nu skriver jag detta från min ipad. Men nu över till naglarna.

Dessa naglarna målade jag för nån vecka sen. Bakgrunden är ett lack från H&M och fjärilen och blommorna är målade med akrylfärg. Jag är jättenöjd med den här designen och jag kommer säkert göra den här designen igen.
//Saga

minnie mouse nailart

Kategori: kollektioner

 Hejsan allihopa, jätte kul att vara tillbaka! Nu ska jag försöka vara så aktiv som möjligt under sommar lovet med massor av inlägg och videos. :)
Idag så visar jag en nail art som jag satt och pysslade med igårkväll. Designen är inspirerad av mimmi pig i OPIs nya couture de minnie kollektion. Jag har testat att mål den här designen innan på en tipp och det blev jätte bra! Fast nu när jag skulle gör den på mina riktig naglar blev det inte alls lika bra, men jag är ganska nöjd iallafall. :)
Här är en bild på tippen:
Där fick ni också en bild på minnie. :)
//Saga
 
 
 
 
 

Ska börja blogga igen!

Kategori: Allmänt

Meen inte förens nästa vecka, så ses då! :D
//Saga