sagasnailart.blogg.se

Leopard

Kategori: Allmänt

De här naglarna målade jag i onsdags eller torsdags. Jag var sugen på grått och jag visste att jag hade ett från depend som jag inte hade testat innan så det hade jag som bas till designen. Leopard mönstret gjorde jag med min two way pen från nails supreme. När jag gjör leopard mönster utan min konad platta så brukar fläckarna bli lite större men denna gången testade jag att göra dom lite mindre och jag tycker det blev bra!
//saga

french

Kategori: Allmänt

Gjorde denna franska manikyren lite snabbt och tog en väldigt dålig bild, men det får duga så länge.
Den är skavd och ful men jag hade ingen bättre bild :(
//saga

girly spring nails tutorial!

Kategori: Allmänt

 
Så nu var videon uppe! Som ni kanske ser så har jag en ny ''logo'' i början. Jag gjorde den i paint så den ser kanske inte så proffsig ut men jag är endån ganska nöjd. Om någon som är lite bättre på sånt så skulle det vara super snällt om någon kunde fixa en ''logo'' till mig som ser ungefär lika dan ut som den jag har gjort fast lite mer proffsig. mejla mig då bilden till: [email protected]
Ni som tittar på videon nu när jag postar inlägget så vill jag bara säga att det kan vara lite problem med ljudet men det kommer vara fixat aldeles strax! :)
//Saga
 

girly spring nails

Kategori: Allmänt

Igår så hade jag på mig en vit stickad tröja med ljusrosa ränder och jag ville göra något med ljusrosa och vitt på mina naglar också. Här är resultatet:
Blommorna och ränderna har jag gjort med akrylfärg. Det silvriga lacket är ett från color club som har tappat
namnlappen, det silvriga glitterlacket är från LA colours och heter någonting med diamond. På tummen har jag samma som på lillfingert. Jag blev faktiskt väldigt nöjd och det känns väldigt vårigt! Jag filmade en video när jag gjorde dessa så den kommer antagligen upp senare idag.
//Saga

paus

Kategori: Allmänt

Hej allihopa! Jag har inte skrivit på en vecka och tänkte berätta lite varför. Förra helgen så var jag i Danmark och tittade på justin Biber och sov hos min kompis, då kunde jag inte blogga och kände inte för det. (showen var förresten helt underbar och det var en av den bästa dagen i mitt liv!). Sen i början på veckan så blev jag sjuk och var hemma i 2 dagar. Resten av veckan har jag varit upptagen med skolan. men nu så hade jag tänkt börja blogga som vanligt igen med 1 inlägg eller fler om dan. Under tiden jag inte har bloggat så har jag målat naglarna lite och jag tänkte göra några tidinställda inlägg på dom nu.
//Saga :)

Målade tippar

Kategori: Allmänt

Som ni nog vet så beställde jag tippar för ett tag sen så jag tänkte visa några tippar spom jag målat.
1. Filade en tipp spetsig och målade ett hjärta. 2. Lila gradient med guldglitter. 3. drag marble i lila och rosa. 4. blommigt. 5. Testade att göra lite konad hjärtan. 6. glitter gradient. 7. Grön gradient där det står love. 8. BELIEVE 9. Glitter! 10. Justin Bieber <3
 
Vilken är er favorit?
//Saga

19 mint

Kategori: Allmänt

Idag är det ju egentligen den 16de och temat idag var ''match OOTD''. Men eftersom att jag ska gå på Justin Biebers konsert på lördag så kommer jag fixa Justin Bieber naglar den 19 och matchaa min Justin Bieber outfit. Så jag bytade helt enkelt dagarna. Idag så har jag Gina Tricot have a mint på naglarna och som accent nagel har jag gjort en lila och glittrig watermarble. Min watermarble ser nog alla att den blev världigt misslyckad. Antagligen den sämsta water marblen jag gjort, haha. Have a mint är ett mint grönt nagellack som i vissa ljus ser ljusblått ut och i vissa ljus är det grönt. På bilden har jag tre tunna lager. Det var enkelt att applicera och jag har inte alls städat på bilderna.

Lightbox

Kategori: Allmänt

I söndags så gjorde jag en lightbox. Det var jätte enkelt och tog bara ca 20 min. Jag har inte testat att använda den än så jag vet inte om bilderna blir bättre men det tror jag. Om ni vill veta hur man gör en sånhär light box så titta in chlkboardnails tutourial HÄR. 
Ja, pappret är lite litet för lådan men jag ska köpa ett större sen, haha :)
//Saga

color club - hydrange kiss med accent glitter nagel

Kategori: Allmänt

 
Idag är det måndag och då är det blått som gäller! På mina naglar idag så har jag color club hydrange kiss med HOT makeups glitterlack glitter glam.  Hydrange kiss är ett lila blått lite dammigt och jätte fint lack! Jag tror att färgen kallas periwinkle blå. På bilden har jag två mellan tjocka lager men om man tar tunna lager så behövs 3. Det vr lätt att lacka med och nagellacket kom precis där jag ville. Det är blåare än på bilden. Glitterlacket är HOTmakeups glitter glam Glitter glam är ett glitterlack med glitter hexagoner i olika storlekar i silver, rosa, lila och turkost. Jag behövde bara dutta lite grann med lacket och det var enkelt att applicera.
Lacket är lite slitet eftersom att jag har haft på¨mig det hela skoldagen utan topplack. Mitt Seche Vite är slut och jag har inga pengar, haha :)
Som ni kanske ser så har jag lagt till en watermark på mina bilder, jag har inte lagt märke till att någon snott mina bilder men man kan aldrig vara säker.
Skriver om appen jag använder till det senare i veckan. :)
//Saga
 

Beställning från fyndiq.se

Kategori: Allmänt

För ca två veckor sen så beställde jag två nagelgrejer och ett ipad skal från fyndiq. Så nu tänkte jag visa nagelsakerna.
Det första jag beställde var ett sammetspulver i cerice rosa. et har jag redan använt men tyvärr så glömde jag fota då. Sammets pulvert kostade 35 kr.Det andra jag beställde var 100 st vita tippar. Dom ska jag inte sätta fast på naglarna utan bara ha och måla på när jag vill testa någon ny design. Dom kostade 42 kr.
Frakten från Fyndiq bvar faktiskt väldigt snabb. Det tog ca 2 arbetsdagar innan båda sakerna kom fram.
 
//Saga
 

13 ombre

Kategori: Allmänt

Igår var temat på april nailart challenge ombre, så jag gjorde en ombre i blått. Jag har gjort mycket finare ombre på naglarna och jag blev inte så nöjd men jag målade bara naglarna på ena handen så jag ska ta bort det idag. Och ännu en gång usäktar jag för huden runt mina naglar och dåliga mobilbilder.
//Saga

Isadora summer/spring 2013 aquatic

Kategori: Allmänt

 
Isadoras trend colors sommar och vår kollektion detta året heter aquatic. Lacken är inspirerade av havet och jag tycker att alla är jätte fina. I kollektionen finns 10 st wonder nail nagellack och 7 st moisturising lipgloss. jag kommer bara visa nagellacken i detta inlägget men vill ni se läppglansen så kika in på isadoras hemsida. (isadora.se)
I nagellacks kollektionen finns både nya och gamla lack. nagellacken är:
192 power pink
713 south beach
735 hot hibiscus
739 surfers paradise
753 rosette
756 coral reef
757 scuba blue
758 aquatic
759 atlantis
760 poseidon
Min favorit i kollektionen är definitivt atlantis, den är grymt snygg även i verkligheten.
Jag såg hela kolletionen på cubus förra veckan så den finns redan i butik. nagellacken kostar som vanligt 69 kr.
 
//Saga
 

day 10 - bright

Kategori: Allmänt

Idag var temat ''bright' på april nailart challenge, såhär ser mina naglar ut:
Först började jag med att måla naglarna vita och sen gjorde jag en gradient med 3 st neonlack.
Sen gjorde jag en hjärt stencil med tejp och satte på nageln. Sen tryckte jag konad leopard mönster på stencilen och drog bort stencilen. Då fick jag ett leopard hjärta som jag sen fyllde i lite.
Jag blev inte jätte nöjd då jag trodde att jag inte skulle behöva fylla i hjärtat runt om med svart men jag tyckte det blev snyggt endån!
Nagellacken jag använde:
gult - depend 35
turkost: color club blue-ming
rosa - viva la diva 130
svart konad lack
svart twoway pen
essie grow stronger basecoat
seche vite topcoat
Om någon vill göra den här designen så kan ni kika in inom dom närmaste dagarna så lägger jag upp en video.
//Saga

April nailart challenge.

Kategori: Allmänt

 
Denna månaden så tänkte jag vara med i den här challengen på instagram. Challengen är gjord av @califorails på instgram. Hon gör såna här challenges varje månad. är man med så gör man nailarts i temat och taggar med #nailartapr . Denna challengen kallas i have a life channel vilket betyder att man hinner vara med! Här är mina nailarts än så länge: (alla bilderna är mobilbilder från instagram och inte så bra)
 
01 FLOWERS
Denna designen gjorde jag på en tipp för att jag inte hade tid att måla mina egna. Jag tyckte väll inte att denna var så jätte fin men den var väll ok.
04 SWATCH

Denna hann jag inte med så det blev inget.
 
07 BRAIDED
 
Här är den flätade manikyren! Denna blev väll sådär. :)
 
Förresten så ursäktarjag mina nagelband, men dom vill verkligen inte bli fina.
//Saga
 

recension: L.A. COLORS nailpolish remover peach scented pads.

Kategori: Allmänt

Denna nagellacks removern fick jag av min mamma för ett tag sen. Jag har testat den några gånger och tänkte skiva lite vad jag tycker om den.
LA colors nailpolish remover peach sented pads är en remover som luktar persika. Removern kommer i en liten burk med 32 pads indränkta i remover. Lukten på en här removern luktar precis som den ska lukta, persika. Den luktar inte alls starkt som vanliga removers vilket är bra. Fast att den luktar gott beror ju på att det är parfym i den vilket inte är bra för naglarna så det finns ju både plus och minus med att den luktar. Padsen är väldigt tunna vilket kan vara lite jobbigt när man ska ta bort nagellacket. Den innehåller mycket olja och efter man har tagit bort nagellacket med dessa så är man helt kladdig på händerna, det går heller inte så fort att ta bort nagellacket och man måste använda minst 2 pads per nagel. Så njaa, den här removern är inte så jätte bra men funkar kanske att ha i väskan om man skulle behöva ta bort sitt nagellack akut. Removern finns i olika dofter som tex: melon, persika, päron och jordgubb.
 
Betyg: 2/5
Pris: Min mamma köpte den för 10 kr på rea men original priset tror jag ligger på kanske 20-30 kr.
Kan köpas: Lindex, Åhlens, vissa matbutiker

Tips och trix: hur man får bort gliternagellack enkelt och snabbt!

Kategori: Allmänt

Alla vet nog hur svårt det är att få bort glitterlack, hur mycket man än gnuggar så vill det inte gå bort! Så därför tänkte jag visa ett super enkelt och ganska snabbt sätt att ta bort glitterlack med.
 
Vad man behöver: många pads/bomullstussar, folie, nagellacksremover
 
Steg 1: börja med att klippa ganska tjocka och mellanlånga remsor folie. Ta sen ganska mycket nagellacksremover på en bommulspad eller bomullstuss. Sätt bommulstussen runt fingret och vira sen folien runt ganska hårt så att bomullen sitter fast på fingret. Gör så med alla fingrarna och vänta ca 5-10 min.
 
Steg 2: När det har suttit på naglarna i ca 5-10 minuter så har nagellacket börjat lösas upp. Dra då bort folien och padsen medans du trycker och drar uppåt. Då kommer det se ut som något såhär beroende på vilket lack du har och hur länge du lät folien sitta: 
Jag brukar få bort nöstan allt lack men när jag gjorde den här bild tutourialen så hade jag lite bråttom så det är därför det är så mycket kvar.
 
Steg 3.  Nu är nagellacket upplöst och det är mycket enklare att ta bort. Ta bort resterna med en pad och lite nagellacks remover!
KLAR!
Jag hoppas att ni gillade det här tipset, även om många av er säkert redan visste det!
//Saga
 

tyst

Kategori: Allmänt

Jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte bloggat på en hel vecka. Jag hinner helt enkelt inte när jag går i skolan och jg kommer inte skriva mer inlägg idag men imorgon så sk jag göra tidinställda inlägg till hela nästa vecka.
//Saga