sagasnailart.blogg.se

camo nails

Kategori: Allmänt

Jag gjorde dessa naglarna igår, redigerade videon och la upp den! Här är en video på dom och en bild:
 
 
jag är jätte nöjd med designen och tycker att den ser väldigt cool ut, haha :)
hoppas ni gillar!
//Saga

isadora x2

Kategori: Allmänt

Följde med mamma till ica maxi  idag och jag köpte två nagellack! Båda två från isadora. Jag köpte baslacket/nagelstärkaren isadora second nail som jag har hört jätte mycket bra om och sen köpte jag nagellacket mother of pearl från isadoras nagellackskollektion ispirerad av snäckskalens insida!
nagellacket kostade 55 kr (special pris på ica maxi) och second nail kostade 79 kr.
//Saga

Målat Aamandas naglar!

Kategori: Allmänt

 
Idag så var min kompis Amanda hos mig och jag målade hennes naglar! Hon ville ha färgerna lila, rosa och ljusrosa så jag gjorde en gradient i dom färgerna! Ovanpå gradienten la jag ett lager av silvrigt glitter!
Hon var nöjd och det är jag också!
//Saga

nagellacken jag köpte på mellandags rean + ett nagellack jag fick av mamma

Kategori: Allmänt

Dessa nagellacken köpte jag på mellandags rean. Dom små är från Gina Tricot och kostade bara 25 kr och det beiga från HM kostade bara 10 kr. Det beiga från isadora fick jag av mamma för att hon tyckte det var fult, haha så det har jag inte köpt på rean. :)
Förresten så håller jag på att ladda upp en tutourial på youtube nu! :)
 
//Saga

twoway pen

Kategori: Allmänt

Fick dessa ''two way pennorna'' idag och jag blev super glad!!!!! Våra grannar hade varit utomlands och mamma bad dom köpa dessa till mig på taxfreen och idag fick jag dom! Dom är typ som two way pens förutom at dom ser lite annorlunda ut och istället för att det är en ''nål'' och en striper så var det en ¨nål och en nagellacks borste.
Här får ni en bild:
Här uppe är förpackningen och så här ser pennorna ut:
Det är en gul, en rosa, en vit, en svart, en silverglittrig och en blå.
Såhär ser nålen och borsten ut:
Förresten så är pennorna från märket nails supreme!
//saga

varför jag inte bloggat mm.

Kategori: Allmänt

Jag har ju varit lite borta med bloggandet den senaste tiden. Varför vet jag inte riktigt mn jag målar inte mina naglar lika ofta längre och nu när mina naglar är så korta så är det inte lika kul. Sen så är ju också bloggen en liten åtsidan blogg för min youtube kanal, för det är youtube jag satsar mest på. Där har det inte heller varit så jätte mycket uppdatering men där ska jag bättra mig. Bloggen kommer det kanske inte vara så mycket uppdatering i men om prenumererar på min youtube kanal så kommer där vara mer uppdatering. Om ni inte prenumererar så prenumerera! Här är den senaste videon på youtube för er som inte redan sett den:
 

Nytt intro på youtube!

Kategori: Allmänt

Har suttit och ritat och klippt up 12 st bokstäver som tog ca 2 timmar MEN det var det värt. Här är mitt nya intro som jag kommer ha i början på alla mina video klipp på youtube! Jag hoppas ni gillar den, kommentera gärna och prenumerera på min kanal!
 

Brutit naglarna....

Kategori: Allmänt

Nu när jag äntligen hade fått mina naglar rätt så lång så bröt jag dom.... Ush... Innan så har jag haft långa naglar och nu så har jag försökt att få dom långa igen och jag trodde jag höll på att lyckas men i början av denna veckan så bröt jag 3 naglar och då var det lika bra att klippa ner dom helt. Så nu är dom korta igen.... :(
Men nu så ska ni få se bilder på mina naglar när dom var på utväxt med 10 dagars mellanrum.
Här uppe är mina naglar den 20 december. Då hade jag precis filat ner dom så lång som jag kunde för att dom skulle vara raka. Nagelbanden var absolut inget vidare och det var lite dålig kvalitet på naglarna längst ut på tippen. På bilden är naglarna helt utan baslack eller någonting.
Så här såg mina naglar ut ca 10 dagar efter (29 december) första bilden togs. Naglarna hade växt en liten bit och nagelbanden såg bättre ut. Alla naglarna var i ganska bra skick utom pekfingernageln som var nära på att brytas. På bilden har jag ett lager av mitt essie baslack.
Här är mina naglar den 12 januari. Nu börjar dom bli långa och fina och mina nagelband är riktigt fina! Här har jag brutit den sabbade pekfingernageln och klippt ner den. På bilden ser naglarna väldigt fina och välvårdade ut tycker jag men under baslacket är naglarna egentligen torra och förstörda. Varför? På förra bilden var dom ju fina och välvårdade? Jo det är såhär att jag har en dålig ovana att dra av mitt nagellack från naglarna vilket absolut inte är bra för naglarna då nagellacket drar med sig ett tunt lager av nageln och oljorna som finns i nageln. Då blir nageln tunn och torr. 
Några dagar efter denna bilden togs bröt jag naglarna och nu ser dom ut såhär:
Det enda som är fint nu är nagelbanden... annars är naglarna ojämna, korta, fula och torra... Så nu så ska jag försöka få dom lika fina som i början av förra året IGEN! Så nu får vi hoppas att jag slutar med min dumma vana och får fina naglar! Antingen nu ikväll eller imorgon så ska jag försöka fila ner mina naglar så långt som jag kan för att få bort det förstörda på naglarna och fila naglarna rakt.
Hoppas ni gillade inlägget!
KRAM!

Vad heter din blogg Sofia?

Kategori: Allmänt

Hej, jag fick en kommentar av någon som hette Sofia som ville att jag skulle titta in på hennes blogg och att vi kanske skulle göra länkbyte. Men Sofia har glömt att skriva vad bloggen heter så om du ser det här inlägget Sofia så får du jätte gärna kommentera vad din blogg heter! :)
Kram/Saga

cutepolish's senaste videos

Kategori: Allmänt

 Jag gillar verkligen cutepolish's två senaste videos, dom är väldigt söta båda två, här är dom:
 
Alice i underlande kattnaglar som är fluffiga! haha så gulligt!
 
Sen är här en variant av OPIs nagellack black spotted! Väldigt smart!
 
//saga

naglar från senaste veckan

Kategori: Allmänt

Här är naglarna jag hade under förra veckian då jag inte bloggade!
Hoppas ni gillar dom!
Bilderna är inte bra alls men på första bilderna är det en rosa prickig design på den andra bilden en vanlig fransk manikyr gjord med depends fransk manikyr penna och den sista bildne är det gina tricot silver white och H&M confetti.
//Saga

ingen bloggning

Kategori: Allmänt

Nu den senaste veckan har jag inte bloggat alls och det ber jag om ursäkt för. Men nu när skolan harbörjat hinner jag varken måla naglarna lika ofta eller blogga lika ofta. Det var också längesen jag gjorde en video vilket också är tråkigt. Men jag ska försöka ta lite tid till bloggen och att måla naglarna.
Förresten så bröt jag 3 naglar idag så nu så har jag fått klippa ner dom rätt så mycket vilket är tråkigt när dom var ganska så långa. :(
Nu ska jag nog göra lite tidinställda inlägg!
Kram, Saga

HOTmakeup - turquise love

Kategori: Allmänt

Detta var nagellacket som jag hade som bas till mina nyårs naglar!
'
Det är verkligen jätte fint! På bilden ser det blått ut men det är turkost. Det täcker på 2 lager och det var lättapplicerat. jag vet inte om det är ett metallic lack eller foil lack men jag tror det är en blandning fast mest metallic. Jag gillar det men det känns ganska somrigt just nu men i sommar eller i vår använder jag det nog igen.
HOTmakeups nagellack (och smink) kan köpas på nelly.com. Det är ett danskt märke så man kan nog köpa det i danmark också tror jag.
Detta nagellacket hittar du HÄR.
jag har 5 st nagellack från HOTmakeup och alla har jag köpt på nelly men jag har bara testat 3 st av dom på hela nageln och alla dom har varit bra!
 
Kan köpas på: nelly.com
pris: 35 kr / 10 ml
 
//Saga

mini shopping

Kategori: Allmänt

Här är lite mini shopping från ica maxi som jag köpte för några dagar sen.
gum yum från color club (20 kr), poleringfil 4 steg från depend(32 kr) och en nagellacks removerfrån gunry (17 kr).
 
egentligen så skulle jag bara köpa filen och removern men jag ¨såg gum yum och eftersom det luktar tuggumi så köpte jag det också!
//Saga
 

maila mig!

Kategori: Allmänt

Nu så har jag gjort en mail till bloggen om ni skulle vilja mejla mig bilder på era naglar så jag kan visa i bloggen! Ni kan maila mig frågor, bilder eller vad som hellst! Mailadressen är:
 
//Saga

Gina Tricot - deep sea

Kategori: Allmänt

Gina tricot deep sea är ett mörkblått lack med ljusblått skimmer i. Det är lite lite tjockt i konsistensen men det är endån lätt att lacka med. Det täcker på två lager.Skimmret syns ganska mycket på nageln, faktiskt mer än i flaskan!
Det är fint och jag har faktiskt använt det redan 3 gånger. Detta torkar också fort vilket jag tycker att nästan alla Ginas lack gör.
Ni ser nog att mina nagelband är rosa, det är från nagellacket jag hade innan och jag fick inte bort det :¨)
//SAGA

Huller om buller

Kategori: Allmänt

Gick in på min blogg på mobilen och allt var huller om buller, fel header, fel bakgrund och bilderna hade bytat plats. Jag vet inte hur det ser ut på datorn men jag hoppas att det inte ser lika dant ut är. :)

gammla nageldesigner

Kategori: Allmänt

 
*tidinställt*
 
Här är alla nageldesigner som jag har fotat med min iphone, jag har fler bilder men dom är på min gammla mobil så ni får bara se dessa. Dom bilderna längst upp är äldst och sen kommer det nyare och nyare.De flesta bilderna är inte så bra eftersom att jag inte tänkte på det då. Ni kan ha sett vissa av bilderna innan men jag visar nu alla designer som finns p min iphone som jag har gjort innan jag gjorde bloggen. Det kommer bli många bilder så jag hoppas ni gillar det!
 
Det var alla bilderna som jag hittade! Jag vet att inlägget blev väldigt långt men jag hoppas att ni orkade titta igenom alla bilderna! Som ni ser så har jag haft ganska långa naglar innan och nu försöker jag få dom långa igen! Bilden längst upp är från december förra året och den längst ner är ifrån sommras. jag ser att jag har utväcklats och blivit mycket duktigare på ett år och det är ju roligt.
//Saga

nagellacken jag fick i julklapp

Kategori: Allmänt

 
Detta var nagellackén jag fick i julklapp!
isadora beetle green, polar nights, oasis och mavala sparkling silver.
 
Jag är jätte nöjd med alla och har redan hunnit testa isadora polar nights!
 
//Saga

silver gradient

Kategori: Allmänt